If you got the money

Ja jag är väldigt inne nu på att ta rubrikerna från Jamie T just nu men aja ska hoppa i säng och sova samtidigt som jag kollar på skins puss!!

drunk all the time..


It's all new

Hallå alla glada nu är det snart dags att rulla till skolan ska bara säga att min förra dator dog och har precis fått en ny nu så kanske äntligen kan börja blogga bra igen :) (nu är du glad va ellen?)
kastar in ett par bilder på mig puss


hey! banana

sitter hos ellen och degar det blir en bild som kastas in.

love for you

Impulsiva kan man kalla mig och ellen nu vi har mixat och trixat och ingen får veta fören imorgon vad vi gjort, HAHA! Nu ska jag skratta åt hur allt ser ut just precis den seckunden jag tog bilden(ellen du förstår) :)
en annan liten bild från tanto kommer här:

Sitting on the toilete

Är hos ellen och bajsar, fan krossar snart toan....skojja bara.

Vi ska bara dega resten av dan...har inte skrivit på ett tag pga skit-valet. Säger bara "kapitalister och rasister i vårat sverige, faan".


bild kommer från danmark jag och ellen var där i sommras, då var allt riktigt härligt!

It dont matter if you are red or blue

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

i will eat

Biskvier
30 Portioner

400 g Mandelmassa
2 Äggvitor
100 g Margarin
1 1/2 dl Florsocker
1 Äggula
2 tsk Kakao
150 g Mörk Blockchoklad

Sätt ugnen på 200°C.

Bottnarna: Vispa Äggvitorna till löst skum. Blanda dem med mandelmassan till en smidig deg. Klicka med hjälp av två skedar ut mandelmassan på bakpappersklädd plåt. Platta till dem lite. Grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter. Biskvierna lossnar lätt om du drar papperet med kakorna från plåten och sköljer den med kallt vatten. Lägg sedan tillbaka papperet på den fuktiga plåten och ta loss kakorna.

Smörkräm: Rör mjukt margarin med florsocker, äggula och kakao till en smidig smörkräm. Bred den lite toppig på undersidan av de kalla bottnarna. Ställ kakorna i kylen så att smörkrämen blir riktigt kall.

Garnering: Bryt sönder chokladen i en skål. Ställ den i sjudande vatten till chokladen smälter. Eller smält i mikron 1/2 - 1 minut.

Doppa biskvierna i chokladen och låt dem stelna.

not redy

Ska börja göra mig i ordning för skolan nu. Börjar 11:15 idag för tillfället hasar jag bara runt i min gamla landet skjorta men nu är det min sunk tröja bara. kastar ändå in en bild på mig :)


gonna sleep

Ska sova och sova ut och det ska bli såååå skönt!!

scrubs time now

Ska platta håret medans jag kollar på scrubs :)

igår fick jag äntligen den underbara jackan jag letat efter i vad som känns som hundra år!!!

red and green in my heart

FUCK er alliansen-svin nu kämpar vi för de röd-gröna!!!!!


time to talk about my weekend

Fredags blev klassfest med galet mycket drag och lite random folk tex royvan som gick i min och ellens klass när vi var små. kommer en bild från fredagen på mig och bb


lördagen vart klubbande och sen hem till john kastar in 3 bilder från lördagen.



jackie brown

Sitter hemma och ser jackie brown, så jävla grym film. Idag ska jag se till att dra på krogen med ellen (min syster, min fru, mitt allt). kastar in en bild på filmen :)

You are my smartest friend

hos ellen och taggar till för ikväll! nu är det super tagg för ikväll är ju i princip singel nu så, fast ray räknas väll inte?
As pepp i alla fall för att skratta åt folk i min klass när de är fulla :D nej men det blir kul har med mig mina skönaste vänner dit så festen lär bli super! kastar in bra musik och nån bild.

min ellen såklart!

och jag med mitt ljusa hår nya bilder på mig får ni en annan gång :)

a nice hill

Hittade lite bilder på min mobil från när det var gatumarknad/gatufestival i hornstull här i stockholm. just på dessa bilder sitter vi i utkanten av allt i tanto och dödar tid. Den här dagen var faktist skit kul vi sjöng och fick en ros för besväret av någon helt random brud men det var snällt. sen avslutade vi efter med att gå på sunny side up.


All the times that we dance

Ska kasta på mig kläder men har ingen aning om vad jag ska sätta på mig :P


buy all of the things i never had

har spanat på en jacka och ska kasta in en bild på den till min fru ellen som borde döma den så jag vet om jag vill ha den :)

Idag börjar jag 12:30 och efter min lilla korta dag i skolan ska jag hem till john och sen vet jag inte riktigt vad som händer bara det att ellen slutar kl 01:00 och då vill jag möta upp henne :)
kastar in en bild på mig och min söta ellen :)

(älskar Ellens poose)

of i go

ska till skolan här kommer en bild på mig nu!


RSS 2.0