redeyes

zup?
nu rör jag min mot apoteket för att införskaffa lite roliga piller bye!

It's what i do untill i die


haha klar, nu ska jag möta upp ellen. PEACE!

hide and seek

sitter just nu i min säng och lär somna om men datorn va på, så jag tänkte ett halvmedvetande inlägg skulle väll vara kul.. men det är ju inte det så godnatt igen...eller god morgon för er som kliver upp nu och sen en helt omatchande bild till inlägget och allt är perfekt.   


And you, you knew the hand of a devil

Nu händer det igen att mörkret omger mig att allt är svårt och jobbigt. De enklaste sakerna som att tex ta ett glas vatten är så sjukt svårt. Att känna sig helt avtrubbad som att inget spelar någon roll, och inte ha en aning om varför allt blev skit just idag. Det är ett problem, att inte veta varför man mår dåligt, det är då det inte heller kan finnas en lösning och man sjunker bara längre och längre ner tills man når botten. Tro mig botten är inte najs jag har hamnat där och det är inte najs någonstans, man får bara hoppas att det inte går så långt idag.


bye my'love


redo för skolan måste bara sminka klart mig men såhär ser jag ut nu iaf :)

stone



ska ducsha nu, och komma på något att göra därnest

ice cream

funderar på om man borde skapa en blogg om alla gånger jag äter glass, eller ännu bättre jag och ellen skapar en blogg med varandra om alla glassar vi äter. Typ ett inlägg per glass och sen många bilder på det. skulle vara lite kul med tanke på att vi åt väldigt många glassar igår :) 



this is the life


bild på mig där i mitten och folk från en fest i täby.
älskar min bandana, as snygg visar en bättre bild någon gång :)

I'm of to moe's!


i love you

Min bästa vän, mitt allt.


let me look

galääät trött efter nyår, var hemma 8 och sov bara till 12 av någon anledning funderar om det är värt att dra ut idag igen...

RSS 2.0